Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

Cégismertető

 

Cégünk 2005. februárjában alakult édesipari termékek reklámcélú forgalmazásának céljából. A késztermékek egyedi grafikai tervekkel történő személyre szabása azóta is a szolgáltatásaink között szerepel.

A kitűzött piaci részesedésünk megszerzését követően, saját alapanyagbeszerzés mellett döntöttünk, így a tevékenységünk bővülésnek indult. Először a stratégiai termékeink fő alkotóelemeire koncentráltunk, úgy, mint mandulabél és csokoládé.

Ezt követően partnereinknek elérhetővé tettük a kereskedelmi forgalomba szánt fogyasztói csomagolással ellátott egyéb alapanyagok megvásárlását is. Pl. kókuszolaj, xilit, eritrit, kókuszvirág cukor, chia mag, útifű maghéj.

Az online értékesítés adta lehetőséggel szeretnénk megcélozni a végfelhasználókat is a gyártói mivoltunkból adódó kedvező átadói árakkal és az egyedi végtermékekkel egyaránt.

Az alapanyagok kínálatunkban történő bővülése mellett, a szükséges csomagolások saját beszerzését, és alapanyagokkal együtt történő értékesítését is megkezdtük. Ezzel a szolgáltatásaink palettáját kívántuk ismét bővíteni, és partnereink beszerzéseit egyszerűsíteni, és központosítani irányunkban.

Cégünk fejlődése és további növekedése érdekében 2015-ben saját tulajdonú raktárhelyiség vásárlása mellett döntöttünk. Ide érkeztetjük egyaránt a bel és külföldről érkező alap és csomagolóanyagainkat.

Terveink között szerepel az élelmiszer és azon belül az édesipar által felhasznált alapanyagok portfóliójának további bővítése, valamint az értékesített volumen évről évre történő növelése.

 

 

 

 

Bakos László

Ügyvezető